Shopping

Om at købe noget man virkelig ønsker sig

PhotobucketJeg har egentlig aldrig fortalt jer om den dag, jeg købte min Mulberry Bayswater i september.

Min kæreste og jeg var i London og det var dagen før vi skulle hjem. Vi havde gået en lang tur i Hyde Park, hvorefter vi tog undergrunden til Oxford Street. Vi gik forbi Selfridges, hvor jeg rigtig gerne ville ind – bare for at kigge. Vi gik rundt i et godt stykke tid – det var ikke kun dyre mærker de havde, men også mærker som American Apparel, H&M osv – spurgte min kæreste om jeg ikke ville ned i Mulberry butikken (tror ikke han gad høre et ord mere om den taske). Vi gik derned, jeg holdt tasken. Og så sagde min kæreste: “Jeg synes du skal købe den”. Jeg var sådan lidt: “Jamen det er jo bare så uansvarligt!”. Og så kørte jeg kortet igennem. Helt impulsivt – og alligevel ikke, for jeg har jo drømt om den taske i mange år efterhånden. Tænk at min altid så ansvarlige (og på ingen måde materialistiske) kæreste skulle presse mig til det, haha.

Da jeg gik ud af Selfridges – med en kæmpe gul pose under armen – var jeg bare virkelig lykkelig. Efterfølgende endte jeg med at ringe til Marie Cecilie halvtudende og råbe “MC, jeg har købt en Mulberry!!!”. Og så var der ellers massehysteri i telefonen og hoppen op og ned  midt på Oxford Street.

bloglovin

   

4 kommentarer

 • Ej, hvor jeg misunder dig! Gad godt selv eje den smukke skabning, men min økonomi tillader det ikke :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror altid, det vil føles ret impulsivt at købe en så dyr taske, selvom man jo egentlig har drømt om den i flere år.
  Jeg har også selv lige investeret i en Mulberry Alexa, og det føltes simpelthen så spontant at køre kortet igennem – selvom det jo i bund og grund var ret gennemtænkt ;-)

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forståeligt at der var hysteri, det er jo en ekstremt lækker taske, som jeg ikke ville have det mindste imod at få fingrene i. Hvor er du heldig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med hende! :) Jeg er sikker på, I bliver lykkelige sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping