The new Ralph Lauren dress

On rainy days

IMG_6933-2

Man må gerne spise kage, når det regner – og det gjorde det ‘heldigvis’ i går. Der er åbnet den mest lækre bager et spytkast fra min lejlighed, som bager de mest lækre kager. Nej vent, ikke bare kager: hjerteformede kager. Fyn kan altså bare noget.

Om lidt skal jeg til yoga med min veninde, Marie Cecilie. Vi var også på lidt aftenshopping i aftes, hvor jeg købte den fineste, plisserede nederdel fra Samsøe & Samsøe. Den har jeg planer om at hoppe i senere på dagen, hvor jeg skal til Finders Keepers med min veninde, Line. I aften har jeg lidt opgaveskrivning, før den står på vin og cocktails med min kære roomie.

Det var lidt om mine weekendplaner – jeg håber også, I får en rigtig dejlig weekend.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The new Ralph Lauren dress