SKOLETASKE.

OPRYDNING.

PhotobucketPhotobucketI dag rydder jeg i op på mit værelse. Hvilket også er på høje tid. Lige nu er jeg ved at tømme hele mit værelse ud i køkkenet, der skal virkelig smides noget ud. Jeg har slet ikke plads til alt det kram jeg har. Jeg var lige ved at få et hjerteanfald, da jeg smed mine sko ud i køkkenet. 27 par – og nr. 28 er på vej med posten. Jeg viste dem i et indlæg for nogle dage siden, og i går gik jeg under for presset og klikkede den hjem. Kan i gætte hvilke jeg har købt? De er sorte og meget(!) høje…..

   

8 kommentarer

 • Rikke

  Ville egentlig bare lige høre, hvor du har fået fat i sådan et stativ til dine kjoler mm.? har ledt og ledt efter det, og mener ikke det kan passe, at jeg skal give 200 kr for sådan et. A hint, please :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Mine har jeg købt i Jysk til 199,- stykket, men mener man kan få et tøjstativ i Ikea til 69,-.
   Håber det kunne hjælpe :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh hvor lækkert med de nye sko!
  Sikke en flot samling sko du har dig der (:
  Kender oprydningstjansen, har været ved at dø ida over at blive nød til at smide to sorte sække ud med tøj og sko, for at der var plads i min kommode.Ö det var helt skræmmende, ogg meget sørgeligt!(;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis nogensinde du får en tanke om at skille dig af med dine SØLV Dr.Martens, så sig endelig til!…Just in case – de er virkelig seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeps, jeg sender dig en mail, hvis jeg nogensinde overvejer det – men lige nu er de ikke til salg, de er nemlig de bedste! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • aaaw. dine sam edelman boots er seriøst to die for!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOLETASKE.