New sweater

Out for dinner

I dag er jeg inviteret til middag på Hotel Hesselet i Nyborg sammen med en håndfuld andre bloggere her fra Odense. Jeg skynder mig at benytte lejligheden og hoppe i fine sko fra Christian Louboutin. De bliver luftet alt for sjældent efterhånden!

Nu er spørgsmålet bare, hvad pokker jeg tager på af tøj. Jeg har udskudt tøjvask de sidste 2-3 uger og har praktisk talt ikke mere tøj tilbage. Udover nattøj. Men den går nok ikke…

 photo IMG_0686.jpg photo IMG_0685.jpg

Jeg kommer helt sikkert til at opdatere på min Instagram i aften, så hop endelig med over: @emma_emmoemmo. Hvis I ikke allerede har lagt mærke til det, så kører der en del konkurrencer der for tiden. Den næste kommer om ikke så længe igen…

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New sweater