Student 2012

Roskilde Festival guide 2012

PhotobucketGummistøvler fra hunter, solbriller fra Ray Ban og alt tøj fra Topshop

Nu er der kun 3 dage til Roskilde, så jeg har lavet et lille indlæg til jer med lidt tips og tricks. I år bliver det en god idé at huske regntøj, gummistøvler og masser af varme trøjer. Selvom det ser ud til at vejret bliver nogenlunde – så ved man aldrig. Så husk det. Derudover er det en god idé ikke at tage sit yndlingstøj med – så tag gamle shorts med og en top der godt kan tåle lidt pletter og øl. Det ødelægger humøret, hvis man hele tiden skal passe på sit tøj.

Min festivalbeklædning kommer i år til at bestå af shorts (evt. med strømpebukser under), en T-shirt, en lang cardigan eller en dejlig sweater, håret op i en knold, solbriller og gummistøvler eller Converse. Sidste år var vejret jo vildt godt, så da var det bare et par shorts, Converse og en bandeau BH, men bare lige for at være realistisk – så varmt bliver det vist ikke i år. Derudover er den en rigtig god idé at have en lille taske/bæltetaske med under koncerterne med penge, mobil og håndsprit. Hvis det er en skuldertaske, så helst ikke en der kan åbnes for let – om man vil det eller ej, så kan vi ikke komme udenom at Roskilde er et godt sted for folk med lange fingre – så pas på dine ting. Husk forresten at der er mange steder på festivallen, hvor man kan hæve penge, så du behøver ikke slæbe tonsvis af kontanter med. Desuden kan der betales med kort i stort set alle boder. På campingpladsen findes der desuden flere steder, hvor man kan få ladet sin mobil mod et mindre beløb. Her snakker vi 15-20 kr.

Hvis I skal bo i en camp, som de fleste vel skal, så er det en god idé at komme lørdag, når pladsen åbner. Aftal hvor I ca. vil bo og hvem der skal løbe ind med teltene og hvem der skal passe på tingene ude foran pladsen. Det er derudover en rigtig god idé at have en pavillon med. Jeg plejer at tage to festivalstole med – for de forsvinder hurtigt, hvis du ikke tager den med ind i teltet om natten. Så er det dejligt at have en ekstra med.

Af mad skal du huske mad der kan holde sig. Rugbrød med dåsemakrel er must for mig, haha. Jeg har købt bærgere med syltet frugt til morgenmad (det hedder vist “en sund snack” og kan købes i Brugsen, Rema osv).  Men jeg må ærligt indrømme, at jeg kun spiser medbragt mad de første par dage til morgen og middag – resten køber jeg. Der er virkelig meget forskelligt og virkelig lækkert mad på Roskilde, og så er priserne faktisk nogenlunde rimelige. De har desuden rigtig mange vegetarretter, hvis man er til det. Ellers så er deres chili con carne virkelig, virkelig god. Levede af det sidste år.

Husk alkohol – for det er dyrt på Roskilde. Ihvertfald hvis man sammenligner med tyske priser. Jeg skal have en kasse øl med, noget paphvidvin, jägermeister og vodka samt grøn saft. Holy Water er et must, haha. Ølbong er også et must.

Det var vist de vigtigste ting. Ihvertfald hvad jeg lige kan komme i tanke om. Men vigtigst af alt, er at medbringe ens gode venner og det gode humør. Så er alt andet i sidste ende ligemeget.

 

Jeg håber I kunne bruge min lille “guide” til noget. Hvor mange af jer skal afsted? Har I noget I bare skal have med?

 

bloglovin
   

11 kommentarer

 • Hvor nice :d

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie

  Vil dog sige at det næsten ikke er besværet værd at slæbe øl med derind(: 24 stk. koster 125 kr. og så er de iskolde! Men fin guide!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   3 kasser koster 130 kr i Tyskland, så det kan sagtens betale sig ;-) Men ja, hvis man ikke lige kan komme over grænsen, så er det rigtigt nok :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  hvilken lejr skal I bo i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeg skal bo med nogle venner fra gymnasiet :) Vi skal bo i E-området :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid lidt panodil/ipren i mit festivalkit! Virkelig dejligt, hvis tømmerdrengene dunker for hårdt eller man har sovet røvdårligt og er øm i musklerne.
  En rulle med plastikposer følger mig også altid – gode til alt; ekstra regntøj, underlag til at sidde på, lappe presenning, skrald – ALT! :-)
  Sidst men ikke mindst fylder jeg en lille rejseflaske fra matas med lidt flydende vaskemiddel – så slipper man for at have så meget tøj med (hvis vejret er lunt nok til at tørre tøj that is).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, fed guide, tror jeg skal kaste mig ud i noget syltet frugt i af. Jeg afprøvede salat med tun, cornichons, og majs sidste år. Selvom det måske lyder lidt klamt, var det en succes! Og så kan jeg også anbefale deres chili sin carne til vegetarerne. Den er overdrevet god :)

  Cecilie, http://copenhagenclutter.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækker guide, tak! :D

  Xoxo Marie
  GIVEAWAY MED RUNDE SOLBRILLER PÅ MIN BLOG! //ohdeermarie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tipsene! Havde ikke lige tænkt på det med tasken, superfed guide :)

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Student 2012