Finally done, done, done

Saturday night

I lørdags hoppede jeg på toget til København for at deltage i Bloggers Delights 5 år fødselsdag. Det betyder også, at jeg har været i netværket i over 4,5 år. Vildt! Det var en helt vildt hyggelig aften, omend det ikke blev så sent for mit vedkommende.

Jeg sad ved bord med nogle rigtig søde piger, som jeg aldrig havde mødt før. Noget, jeg elsker allermest ved at have en blog, er at jeg får lov til at møde så mange nye mennesker.

IMG_5069

Jeg var hoppet i en kjole fra H&M og min perlejakke fra den norske kæde, Cubus. Derudover havde jeg mine Louboutins på og min højtelskede Gucci taske over skulderen. Håret røg op i en lidt mystisk frisure, hvor jeg havde flettet håret hele vejen rundt. Inden jeg tog afsted, blev jeg simpelthen nødt til at spørge min roomie “Okay, okay, helt seriøst – synes du, jeg ligner en ged?”.

IMG_5109

I kan se flere billeder fra aftenen på min Instagram @emma_emmoemmo.

bloglovin
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally done, done, done