TGIF

See you in Alcudia!

 photo IMG_4861.jpgLige nu sidder jeg forhåbentlig på et fly på vej til Alcudia med min veninde, Rikke. Bikinien er pakket, solcremen med husket og jeg er SÅ klar til en hel uge med sommer, sol, en god bog i den ene hånd og en drink i den anden.

Jeg har lidt indlæg til jer, så I ikke kommer til at kede jer, mens jeg ligger ved en pool på Mallorca. Jeg har bl.a. besøgt to af mine yndlingsbutikker her i Sønderborg og lavet en lille ’shoppeguide’.

Hav en dejlig uge, vi ses!

Ps. Ja, det er 50 Shades of Grey. Jeg bukkede under for presset. Rygrad som en regnorm! Det er mig!

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF