GUESS WHAT I JUST BOUGHT.

SOUTH DENMARK GIRLS CHOIR.

Jeg har nævnt det rigtig meget i løbet af bloggens levetid. Hver onsdag siden jeg var 9 år har jeg brugt på at synge i Sønderjysk pigekor. Det har givet mig så mange oplevelser: I 2007 blev vi kåret til Danmarks bedste pigekor, i 2008 blev vi blandt de 20 bedste i verden og i 2010, altså sidste sommer, lå vi top 10 i verden til en international konkurrence i Kina. Jeg synes i skal tage et lyt til videoen herunder. Vi synger på dansk i videoen, men det er langt fra altid vi gør det. Mange af de store værker vi har sunget har været på italiensk, latinsk, russisk, ungarsk, svensk, engelsk og fransk.
Udover en masse musikalsk undervisning har koret også givet mig en masse personligt. Mange af mine nærmeste veninder har jeg mødt gennem koret, bl.a. Anne Sofie som i jo efterhånden kender en del til.

Så hvis du har 2 minutter, så synes jeg lige du skal trykke ‘play’! Videoen indeholder forresten også mange billeder fra vores tur til Kina sidste sommer.

For en god ordens skyld vil jeg lige nævne det ikke er mig der har lavet videoen.

   

5 kommentarer

 • Hold da op, hvor er i gode! :)Jeg synger selv i Skt. Jørgens pigekor, som også holder til i Sønderjylland. Har du hørt om det?(:Og har i deltaget i sangerdyst fra kyst til kyst? (-://Johanne.louisesskriblerier.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, hvor er I dygtige!Jeg synger selv i kor! i skolekor dog, men vi er pt. det bedste i nordjylland og 7.bedste i DK, af børnekor :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at starte igen!Det var nogle fantastiske 3 år jeg havde der. Og håber da at jeg kan komme ind igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op i godt nok seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, hvor er i dygtige! Jeg fik helt kuldegysninger, da i stod i bassinet med den lille havfrue! Danskheden fejler vist ikke spor ;-) Kyshttp://rebeccasunivers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUESS WHAT I JUST BOUGHT.