Velvet winther

This weekend

tag_emmoemmo_1416582601(foto: Impression PR)

Jeg har haft en helt fantastisk weekend! I fredags tilbragte jeg dagen i København, hvor jeg startede ud med et besøg hos Impression PR, spiste kage og drak the med min veninde Mie på Royal Smushi Café og sluttede aftenen af på Østre Gasværk Teater, hvor de havde inviteret på tapas og forestillingen De Tre Musketerer med bl.a. Ole Thestrup, Trine Pallesen og Troels Malling (80’er-hit-rockusical – jeg elskede det!). HOLD NU OP, det er nok den sjoveste musical, jeg nogensinde har set. Jeg ringede til min mor tidligere i dag og var stadig helt oppe at køre, så nu har hun lige købt billetter til showet til sig selv, min far og lillebror til når showet når forbi Sønderborg i marts. KÆMPE anbefalinger herfra.

bloglovin
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvet winther