The new emmoemmo

Thursday in Copenhagen

Egentlig skulle det her indlæg havde været ude for et par dage siden, men jeg blev i løbet af weekenden ramt af noget feber og ondt i halsen. Højdepunktet var ihvertfald i lørdag aften, hvor jeg lå og friturestegte i mit eget sved, mens jeg så Sound of Music. Det har, som I nok kan fornemme, været en rigtig fed weekend. Anyways, jeg er lige lidt bagud med indlæg – det samme med det indlæg, jeg lovede, at jeg ville poste i løbet af weekenden. Jeg sidder netop nu og skriver det færdigt, så I får det inden længe.

I mellemtiden kan jeg fortælle lidt om i torsdags, hvor jeg tilbragte dagen i København. Tiden gik med shopping, god mad – og endnu mere god mad. Dagen bød på sen morgenmad på Restaurant OTTO, og wauw, hvor var det virkelig, virkelig godt! På billedet ses et par af retterne – i midten en ret med hummer – åhåhå, den var god. Retten i højre hjørne indeholdt desuden surkål – en svaghed, jeg tilegnede mig på min seneste ferie i Østrig.

IMG_6335

Eftermiddagen bød på vin på Ved Stranden 10, og om aftenen spiste vi på 108, der holder til i Nomas lokaler, mens de er i Australien. Det var virkelig, virkelig lækkert – især deres kalvebrissel og deres dessert lavet på søde kartofler. Wauw, det var formidabelt – intet mindre kan gøre det. Og Nomas toiletter var så flotte, at jeg et kort øjeblik overvejede at snapchatte det.

Jeg holdt mig dog i skindet.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The new emmoemmo