Late study nights

Tillykke til årets studenter

Ih, jeg er så evig misundelig på alle de smukke studenter, der får huen på i disse dage. I dag er det lige præcis 2 år siden, at jeg blev student, så I får derfor liiige lov at se mig med min hue. Wauw, hvor er det længe siden! Jeg husker det som i går!

(Psst! Opfør jer vanvittigt og få så mange klip og hak i huen, I har sgu lov til det. Mit hak i skyggen minder mig om en vanvittig vogntur – og jeg fortryder intet! Og husk at det altid er en god idé at nøgenbade og jagte politiet ned af gaden kl. 07 om morgenen med en pizza i hånden, mens man skriger “Skriv i min hue, skriiiv“. Det bliver aldrig mere accepteret, end når man har den hue på!)

.

Nyd nu studentertiden, I pæne unge mennesker!

 photo Image1-76.jpg

Lige nu er jeg på vej til København, hvor jeg skal til Future of Fashion 2015, som er designskolernes afgangsshow, og i aften skal jeg til middag på KöD med Bloggers Delight netværket. Spændende, spændende!

Ps. Min eksamen gik rigtig godt i går. Jeg fik 7 og er godt tilfreds. Nu mangler jeg bare én, og så er der ferie!

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late study nights