STREETS OF SUNDAY.

UGENS BLOGGER-BABE: CAMILLE FRA CLAMOUR FOR GLAMOUR

Camilles blog var en af de første jeg begyndte at læse, da jeg først fandt ind i blog-verdenen. Jeg har fulgt den lige siden for Camilles stil har altid inspireret mig. Den ene dag er hun klædt råt med jeans, en cool tank og en væld af ringe, den næste er hun i kjole med sylespidse stiletter og håret elegant sat op.
Det er en af de ting jeg elsker mest ved Camille. Ved mange modeblogs kan man ofte forudse bloggerens outfits, men ved Camille bliver man positivt overrasket hver gang hun poster et outfit.
Camille startede sin blog på blogspot for snart 3 år siden, senere skiftede hun til WordPress og har også blogget for Eurowoman. Nu er Camille en del af Looklab med bl.a. Acie og Trine.

Jeg fik Camille til at skrive lidt om sig selv og sin blog:

Da jeg i sin tid startede bloggen (for 3 år siden til juli) havde jeg egentlig ikke rigtig nogen plan. Jeg vidste, at den skulle handle om min ene store passion, mode, men ellers havde jeg ikke rigtig fastlagt noget. Modeblogmediet var stadig meget ungt på det tidspunkt, så tror vi var mange er eksperimenterede lidt rundt, inden vi fandt en egentlig identitet.

I starten var jeg anonym på bloggen, dvs. jeg flashede billeder uden ansigt på, og skrev aldrig noget personligt eller mit navn. Sådan en blog ville nok ikke overleve ret længe i dag, og det var da heller ikke fordi min var ovenud populær.

Efter nogle måneder fik jeg lyst til at trække stikket lidt ud, og virkelig finde ud af, hvad bloggens identitet skulle være –og OM jeg overhovedet ville blogge. Det gik jeg og tænkte lidt over et par måneder, og besluttede, at hvis jeg ville have en blog, så skulle den afspejle mig. Og derfor skulle der ansigt på mine billeder, og de skulle ikke længere tages i spejlet, så de gode detaljer blev væk. Kvaliteten skulle hæves, så at sige –og det har jeg aldrig fortrudt.

En egentlig drøm har jeg aldrig haft, jeg er meget ”Let it flow”-typen, og tager det hele som det kommer. Ellers tror jeg også det er nemt at blive skuffet i blogverden, især når der er så mange virkeligt gode og talentfulde bloggere derude.

Jeg har fundet mig rigtig godt tilrette med min blog, og det håber jeg, at man kan mærke. Jeg laver og skriver kun om det jeg har lyst til, og det spænder fra stil, mode og over i musik og bolig en gang imellem.

Jeg føler mig meget veltilpas og sikker i min stil. Jeg har en grundstil som jeg har haft i mange år, og alt afhængig af sæson, bliver den drejet i den ene eller anden retning, men jeg afviger aldrig helt fra den. Jeg er derfor meget glad for luksuriøst basis, som jeg også ofte blogger om.

Min anden store passion er musik, og det afspejler sig også meget tydeligt i min stil. Jeg er mest inspireret af musikere, f.eks. Bolan/Jagger/Richards/Bowie i 70’erne (jeg bliver lige så inspireret af mænd som kvinder), og på kvindesiden er det nok Debbie Harry, Anita Pallenberg og Alison Mosshart især.

Alt i alt er jeg nok en hel del rock n’ roll blandet med lidt glam og lidt boho, med enkelte minimalistiske detaljer. Jeg er i hvert fald en af de bloggere der går mest i sort.

Jeg sidder jo bag en skærm, så jeg har altid meget svært ved at forholde mig til, at nogle rent faktisk bliver inspirerede af det jeg laver. Selvfølgelig får jeg nogle kommentarer til mine indlæg, men det er stadig ret surrealistisk synes jeg –det tror jeg aldrig helt man vænner sig til. Men jeg synes det er super hyggeligt når læserne kommenterer, og siger hej på gaden. Det er med til at gøre det hele lidt sjovere, og holde blogmediet levende.

Jeg siger tusinde tak til Camille for hendes medvirken!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREETS OF SUNDAY.