I MORGEN:

UGENS BLOGGER-BABE

I den her uge er Emily Salomon ugens blogger babe!

Hun startede sin blog på blogspot, og det første indlæg blev udgivet den 23 september 2009.
I slutningen af 2010 rykkede hun til eget domæne, og blev en del af det nystiftede Bloggers Delight med bl.a Kia og Katrine.


Emily er blevet beundret af mange for sin helt unikke stil, og ikke mindst hendes flotte billeder, ofte taget i naturomgivelser og på gaden.

Udover at være en fantastisk modeblogger, skriver Emily en del og mad, og ikke mindst hjemmelavede cupcakes og smoothies. På hendes blog kan man læse om hyggelige caféer og lækre restauranter.

Emily viser alt for high street til luksusmæker og smukke vintage-fund. Især hendes skosamling er blevet beundret af mange i blog-verdenen.

Jeg fik Emily til at skrive lidt om sig selv, hvordan hun selv vil beskrive sin stil, og hvorfor hun valgte at starte sin blog:

Da jeg begyndte at blogge i efteråret 2009, havde jeg ikke rigtig nogen specifik idé om hvilken slags blog det skulle være. Jeg var meget betaget og inspireret af diverse mode-, livstils- og madblogs, men var klar over at jeg ville have svært ved at lave en blog, der udelukkende handlede om mode, mad eller noget helt tredje. Samtidig var (og er) der rigtig mange blogs derude, så jeg var ret påpasselig med ikke at lave en kopi af en blog, der allerede eksisterede.
Det var på ingen måde et mål at få mange læsere, men jeg ville gerne have nogle, da det selvklart gør blogging lidt sjovere, og så bliver man altså nød til at skille sig lidt ud.
Min blog fandt langsomt sin form og blev lidt efter lidt det den er i dag: Mest en mode- og madblog, men krydret med indlæg om film, skønhed, rejser, hunde, bøger, indretning og andre ting der falder mig ind. Måske er det allermest en ’Emilys-interesser-blog’.
Ret tidligt i forbindelse med at jeg bloggede, blev jeg rigtig glad for at fotografere og tog hurtigt en beslutning om at alt fotomateriale på bloggen skulle være noget jeg selv havde produceret. Det har jeg selvfølgelig brudt en del gange, men mine egne fotografier er stadig bloggens grundpille og jeg efterlever også nu næsten altid dette dogme.
Jeg er meget taknemmelig og glad over det min blog er nu. Alle de fantastiske mennesker, der læser med og alle de muligheder det har givet mig. Det er benhårdt arbejde og jeg bruger rigtig lang tid på at tage billeder, lave indlæg, svare på kommentarer og mails, men jeg elsker det! Det er svært at sige hvad jeg drømmer om for bloggen i fremtiden, er bare rigtig rigtig glad for hvad den er nu og at jeg (forhåbentlig) formår at inspirere og interessere en masse mennesker.
Min stil er et miks af en masse forskelligt og kan også sagtens ændre sig fra dag til dag. Mange hverdage er den ret boho/rockchick med skinny jeans, løs tee, tørklæder, lange halskæder, mange ringe og gerne en hat. Andre dage og til festlige lejligheder er den langt mere dresset up, med kjoler og masser af farver. Den er på sin vis trendbaseret, men samtidig er mange af mine ting noget der har boet i mit skab i mange år. Jeg kan som regel ’mærke i maven’ om noget er mig eller ej, så det er efter det jeg køber nyt, ikke efter om det passer i en bestemt stil. Jeg er glad for at eksperimentere og kan godt lide at lege med skællet mellem påklædning og udklædning.
Mine stilikoner er, udover Audrey Hepburn, Chloë Sevigny og Kate Moss, primært bloggere bl.a. Gala fra Am-lul’s closet, Karla fra Karlas Closet, Emily fra Cupcakes and Cashmere, Rumi fra Fashion Toast og Alix fra Cherry Blossom Girl. Selvom de har meget forskellig stil, inspirerer de mig utrolig meget.

(www.Emilysalomon.dk)

Jeg siger stor tak til Emily for hun havde lyst til at medvirke!
   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MORGEN: