Roomtour: mit nye hjem i Odense

VIND BILLETTER TIL THE COLOR RUN I ODENSE

niveaI weekenden får jeg besøg af min søde veninde Marie Cecilie for søndag er vi nemlig inviteret til The Color Run her i Odense! Nivea er hovedsponsor på løbet og I den forbindelse har jeg været så heldig at modtage billetter til min veninde og jeg – men også til jer! Derfor udlover jeg i samarbejde med Nivea 2 billetter + 2 kits med en ordentlig bunke Nivea-lækkerier – 1 til dig og 1 til din ledsager. Lækkerierne når nok ikke frem før løbet, men det er heller ikke skidt, at kunne forkæle sig selv lidt efter løbet ;-) Løbet foregår på søndag kl. 11.00-16.00.

Det er SINDSYG kort varsel, men jeg håber der er nogle løbeglade læsere i Odense alligevel! Husk at The Color Run netop ikke kun handler om at løbe, men at have det sjovt og sprede en masse glæde! Det er netop derfor Nivea støtter løbet – det er nemlig deres filosofi, at hvis man føler sig godt tilpas i ens egen krop, så får man automatisk mere selvtillid til at møde verden med åbne arme. Og jeg må da også ærligt indrømme, at jeg nok ikke får løbet super meget på søndag – men at løbet for mig mere bliver en god måde at bruge tid med en savnet veninde – og nå ja, så får vi lov at klæde os ud og lege med farver!

Det eneste I skal gøre er at svare på et lille simpelt spørgsmål inde på mine facebookside lige HER. Da løbet allerede er på søndag, så finder jeg allerede en vinder i morgen kl. 10.00.

Ps. hvis I allerede har købt billetter eller er så heldige at vinde disse to, så brug hashtaggene #niveadanmark og #bringiton. Så kan vi dele vores oplevelser sammen :-)

HELD OG LYKKE!

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roomtour: mit nye hjem i Odense