Prada sunnies

Vind VIP billetter til FINDERSKEEPERS i Odense

I weekenden er der FINDERSKEEPERS i Odense,  og jeg har i den forbindelse fået lov at give 2 x VIP billetter til en heldig vinder!

Jeg var for første gang til markedet her i Odense i november, og jeg var helt solgt i de smukke, unikke sager. Dengang endte jeg med at købe en ordentlig bunke planter, en fin nøglering fra Silleknotte og nogle ret fine ringe til det yderste led på fingrene. Markedet er fyldt af unikke produkter fra upcoming designere, og igen i år er der også FINDERS EATERS, så man kan få stillet sulten med lidt lækker mad. Jeg glæder mig til at skulle afsted igen – i år har jeg nemlig planer om at finde noget fint keramik til mit køkken.

For at deltage i konkurrencen om to VIP billetter, skal du blot skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg finder en heldig vinder torsdag.

Untitled 80

Markedet bliver afholdt lørdag og søndag (30. april – 1. maj) og foregår i DOK5000 på Havnegade 20, Odense C. Billetter kan købes her.

 

bloglovin
   

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prada sunnies