Silk scarves

Wedding guest

Tidligere i dag var jeg til tamilsk bryllup. Og hold nu op, hvor var det vildt! Der var guld og glimmer over det hele, dans og glade dage. Og nå ja, 600 gæster! Bruden var så smuk, både i den hvide brudekjole, men også i den traditionelle klædedragt, som hun skiftede til under festen. Selve vielsen startede kl. 08 i morges – men hendes makeupartist kom allerede kl. 01 I NAT og gjorde hende klar. Det er jo helt vildt!

Almindelige danske bryllupper kan ikke andet end at blive kedelige efter det her – jamen, det er noget af det flotteste og vildeste, jeg nogensinde har været med til.

 IMG_2488

Mht. til mit outfit, så droppede jeg helt at købe den lyseblå kjole fra Ganni. Den kommer sikkert med på sommerudsalget om et par uger, og så kom jydegenet altså lidt op i mig. Istedet hoppede jeg i min rosa kjole fra Baum und Pferdgarten, som jeg faktisk lidt havde glemt, jeg havde, smed et bælte i taljen og kombinerede den med min grå kimono.

 photo Untitled 37.jpgBaum und Pferdgarten silkekjole, hjemmesyet kimono, Christian Louboutin sko, Gucci taske

 Hvis I er lidt nysgerrig på, hvordan sådan et tamilsk bryllup ser ud, så ligger der lidt billeder på min instagram: emma_emmoemmo. Her kan I også se et billede af det smukke brudepar!

 

bloglovin
   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silk scarves