Hamburg

Weekend in Hamburg

Det var ikke mange billeder, jeg fik taget i Hamburg. Jeg havde ladet mit kamera blive hjemme og havde udelukkende min telefon og mit polaroidkamera med. Sidstnævnte var virkelig sjov at have med på tur!

Vi var afsted fra lørdag til mandag og havde booket værelse på Hotel Lindler am Michel, som lå virkelig centralt. Weekenden gik med god mad, lange gåture i Hamburgs gader, hyggelige kaffepauser og shopping. Lørdag aften spiste vi på Michelinrestauranten Anna Sgroi, som serverede en række virkelig lækre italienske retter. Det var virkelig spændende! Søndag aften startede vi ud med cocktails på 20up og spiste sushi på East Hotel Hamburg. Her skal man virkelig tage at spise og ikke mindst nyde hotellets fantastiske arkitektur. Noget helt for sig selv. Sushien blev serveret på et skib, som I kan se på det ene polariod. Helt vildt sjovt!

Søndag formiddag tog vi på Fischmarkt, som vi havde hørt rigtig meget godt om. Det var helt vildt hyggeligt og kan helt klart anbefales! Inde i markedshallen blev der spillet musik lige fra morgenstunden, og planen var at spise deres brunch. Vi havde dog ikke bestilt bord, og skulle man tolke ud fra værtindens ansigtsudtryk, så var det meget naivt at tro, at man kunne få plads på dagen uden bestilling. Man skal dog huske at selve markedet allerede lukker kl. 09.30, men hallen har åben indtil kl. 12.00. På vej tilbage til hotellet gik vi langs Reberbahn, som selvfølgelig skal ses, hvis man er i Hamburg.

IMG_1441Den fineste kaffebar, Less Political, på Sternstraße i St. Pauli. Her drak vi kaffe alle dage, og der var virkelig hyggeligt.

IMG_6654nyIMG_6434Eftermiddagskaffe på Condi, som var en virkelig smuk café på Neuer Jungfernstieg lige ud til floden. Der var en virkelig smuk udsigt, og kagerne var virkelig gode.

Det var virkelig en hyggelig tur – jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage igen snart!

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Michelle

  Hej Emma, Hvilket polaroidkamera har du – jeg overvejer at investere i et, men jeg synes, at det er lidt af en jungle at finde rundt i. Slutligt vil jeg lige høre, hvordan i kom til Hamborg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Jeg har et Instax mini :)
   Vi havde lånt mine forældres bil. De bor på Als, små to timer derfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamburg